Sport

Geslaagd jubileumweekend 125 jaar WVV

- advertentie -

Winschoten – De Winschoter Voetbalvereniging bestond afgelopen november 125 jaar, dit werd afgelopen zaterdag gevierd met een jubileumwedstrijd tussen oudgedienden en met een feestavond in cultuurhuis De Klinker. 

- advertentie -

Het feest begon op het sportpark aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. Er werd een jubileumwedstrijd gespeeld van oud eerste elftalspelers. Voorafgaand werden eerst officieel de twee picknickenbanken in gebruik genomen.

Vanuit de radiokamer werd door Jack Kats vakkundig omgeroepen en verliep de partij fantastisch. Scheidsrechter Frans Smid leidde de beide ploegen als in zijn gloriejaren. Na afloop stond een 3-5 op het scorebord, maar niemand die dat deerde.
Bijpraten en herinneringen ophalen. Daar gaat het om op zo’n dag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button