Sport

FC Groningen Scholentour gestart bij CBS de Lichtboei

- advertentie -

Oostwold – Tijdens de FC Groningen Scholentour verzorgt FC Groningen een gymles op basisscholen voor de groepen 3 tot en met 8. Tijdens deze sportieve les maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de oefenstof en spelvormen van FC Groningen. Vandaag was de aftrap seizoen 2022-2023 door Frank Wolters, programmaleider FC Groningen Scholentour. Deze vond plaats op CBS de Lichtboei in Oostwold.

- advertentie -

Gymleerkracht Patrick Doddema van CBS de Lichtboei: ”Met deze tour wordt ingezet op een brede motorische ontwikkeling van kinderen. Dat vinden wij als school natuurlijk ook heel belangrijk en daar zet ook op in tijdens de gymlessen die ik geef. Met deze scholentour van FC Groningen worden kinderen gestimuleerd en gemotiveerd om te blijven bewegen. Met deze brede ontwikkeling wordt de basis gelegd voor verschillende sporten.”

Na afloop van de beweegles hebben alle deelnemers een FC Groningen voetbaldiploma en goodiebag gekregen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button