Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Borrelen met Alloway en Evert Baptist tijdens Borrel met de Buren Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Wat begon als burgerinitiatief, wordt nu door stichting SOAP opgepakt. Borrel met de Buren. In 2018 en 2019 eerder gehouden in Bellingwolde, maar maakt nu op 1 oktober 2022 ook haar debuut naar het Maintebos in Winschoten.

- advertentie -

Borrel met de Buren
Het evenement is een initiatief van Robbert Meinders, wat begon als muzikaal afstudeer project werd door de regio goed ontvangen waardoor er een tweede editie aan bod kwam. Na 2019 is het, net als andere evenementen, stil te komen staan. Drie jaar later wordt het weer opgepakt in samenwerking met Stichting SOAP.

Borrel met de Buren heeft haar doelen om doormiddel van livemuziek, activiteiten, workshops en uiteraard een borrel, buurtgenoten dichter bij elkaar te brengen.

Programma
De Borrel wordt geopend om 12.00 waarna dansschool F2 Dance Company een dansdemonstratie zal geven, gevolgd door een demonstratie van De Click (onderdeel van De Rijdende Popschool). Over het gehele terrein zullen er activiteiten aanwezig zijn waaronder diverse springkussens voor de kinderen.

Het programma bestaat onder andere uit Alloway, Evert Baptist, Lars Koehoorn, Little Cash samen met Josien Bakker, Sodom Billy, The Shakedown 8, Loco-Motive & Trofinio. Tussen de Acts door zal DJ Herrie (Herman de Groot) het publiek feestelijk vermaken.

Over de Stichting SOAP
Stichting Oldambtster Amateurkunst Podium (SOAP) heeft als voornaamste doel; het verbreden van het cultuuraanbod in de regio Oost Groningen met als thuisbasis het Oldambt. Dit doet de stichting door het organiseren van projecten en samenwerking voor en met de bewoners. Soap staat open voor een ieder die zich bezig houdt met cultuur, zowel professionals als amateurs, organisaties en ondernemers.

Borrel met de Buren is een gratis evenement wat plaats vindt op 1 oktober 2022 in het Maintebos te Winschoten, niet alleen voor de buren van het Maintebos, maar voor de gehele regio. Het evenement duurt van 12.00 tot 00.00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button