Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Oud bestuurder en ondernemer Henk van der Wal overleden

- advertentie -

Winschoten – Oud-bestuurder en ondernemer Henk van der Wal is vorige week woensdag overleden. Hij werd 74 jaar. De Winschoter was in de jaren 90 voorzitter van FC Groningen en hij was een van de bekendste ondernemers van Groningen.

- advertentie -

Van der Wal was onder meer de baas bij Taxi De Grooth in Winschoten, busonderneming GADO, werkvoorzieningsschap Synergon en theater De Klinker in Winschoten. Hij was van juni 1993 tot eind 1996 samen met Wim Everards voorzitter van FC Groningen.

Van der Wal stond alom bekend als een harde werker en een eerlijk zakenman. Hij overleed onverwachts in zijn woonplaats Winschoten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button