Algemeen

Botanicahof viert 25-jarig bestaan

- advertentie -

Winschoten – Dat Botanicahof aan de Hofstraat 25 jaar bestaat is voor de bewoners reden geweest om de Botanica-Hoffair te organiseren en deze is afgelopen zaterdag door wethouder Jurrie Nieboer geopend.

- advertentie -

Van 10:00 tot 17:00 uur konden zaterdag bezoekers een groot aantal kramen bekijken, met allerlei artikelen en informatie, als zelfgemaakte luxe bonbons, kleding, keramiek, sierraden etc., maar ook was bijvoorbeeld de Zonnebloem aanwezig.

Ook kon men een rondleiding krijgen en verschillende appartementen bezoeken om je eventueel daarna in te schrijven voor een appartement in de toekomst. Botanicahof telt 23 koop- en 40 huurappartementen.

Het is een woonvorm, met ieder z’n eigen woning, voordeur, kamer, keuken etc. Verder kan men deelnemen aan verschillende groepsactiviteiten, als biljarten, schilderen en nog vele andere. Het is zelfstandig wonen in Botanica-Hof èn ….. toch niet alleen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button