Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Loslopend paard bij Nieuwolda

- advertentie -

Nieuwolda – In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie een melding van een loslopend paard op de openbare weg in Nieuwolda. Ter plaatse troffen ze inderdaad een paard midden op de weg aan. Dat melden ze via Instagram.

- advertentie -

Naast de weg lag een afgezet weiland met een ander paard erin. Plan was om het loslopende paard ook in de wei te krijgen. Zo gezegd zo gedaan. Touw omlaag, paard de wei in, touw weer omhoog en klaar. Het paard dacht er anders over en ging onder het touw door.

“Volgende poging, touw omlaag, paard de wei in, touw omhoog, afzetlint onder het touw spannen, klaar. Het betrof echter een behoorlijk eigenwijs dier, het trok met zijn mond het lint omlaag tot op de grond en ging weer onder het touw door”. schrijft de agent.

“Hierop hebben wij de eigenaar maar opgespoord en wakker gemaakt. Deze kwam ter plaatse en nam beide paarden mee naar de stal.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button