Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

KIEK van ALLES WAT! in Party Boerderij de Leeuwenborg

- advertentie -

Nieuw Scheemda – Gelukkig kan het weer. Op zondag 16 oktober vieren Nieuw-Scheemda en ’t Waar de zesde gezellige jaarlijkse “KIEK” van Alles Wat! dorpsdag. Met ‘s morgens live muziek van sing a song zangeres Esmé en vanaf 14.00 uur het optreden van de mannen, van “Twai lange en Twai Körte”, The Story Of Country, Bart en Evert Kruizinga, Eltjo Doddema en Harm Tabak, die ook met veel humor in ‘t Grunnegs zingen.

- advertentie -

Zoals altijd is er natuurlijk genoeg te snuisteren, overal volop kraampjes met leuke maaksels, creatieve en bijzondere hobby’s, poëzie en eterij, van alles wat, van de mensen uit de twee dorpen en de nabije omgeving. Er is weer de heerlijke speciale “KIEK” soep, gratis koffie en thee.

De culturele commissie van Nieuw Scheemda en ‘t Waar ziet jullie graag komen om samen eem te kieken,
proeven en genieten. Je vindt er ook originele cadeautjes voor de feestdagen.

Iedereen is welkom vanaf 11 tot 17 uur in party boerderij de Leeuwenborg. Pastorieweg 14, 9943TG Nieuw Scheemda. Gratis entree. Wil je zelf meedoen, geef je dan op. Contact: ankie.grooten@ziggo.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button