Algemeen

Burgemeester Sikkema brengt bezoek aan COA tijdens open huis

- advertentie -

Winschoten – Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft zaterdag 24 september een open huis gehouden voor buurtbewoners en belangstellenden bij het opvangcentrum aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. Het betrof een landelijke open dag waar alle locaties aan meededen.

- advertentie -

Ook burgemeester Cora-Yfke Sikkema was uitgenodigd en kreeg taalles van een jong meisje dat in drie maanden tijd al behoorlijk goed de Nederlandse taal machtig was. Omwonenden konden kennis maken hoe het reilt en zeilt in het nog vrij nieuwe opvangcentrum.

De bewoners hebben deze dag georganiseerd en samen met het personeel hebben ze allerlei informatiestands ingericht om uit te leggen wat er allemaal mogelijk is.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button