Economie

De Leo Media opent nieuw pand in hartje Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Online Marketingbureau De Leo Media heeft zaterdag haar deuren aan de Burgemeester Schönfeldplein 17 in Winschoten feestelijk geopend. De opening werd gedaan door wethouder Erich Wünker die in een oude Rijkspolitie Porsche naar de opening kwam. Deze werd geregeld door een kennis van De Leo Media.

- advertentie -

Voor de ingang hing een lintje die de wethouder met een gouden schaar vakkundig heeft doorgeknipt. Dit onder toeziend oog van vrienden, familie en zakelijke klanten.

Het marketingbureau specialiseert zich in het verzorgen van sociale media kanalen en marketingactiviteiten voor bedrijven door het hele land. Toch zit het grootste deel van de klanten in Winschoten en Groningen.

Opening
Serena De Leo, eigenaresse van het bedrijf is super trots met dit bedrijfspand: “In het begin hebben we allemaal vanuit huis gewerkt maar we merken dat we nu toe zijn aan een eigen plek waar online marketing, drukwerk en fotografie samenkomt op één locatie.”

Is het spannend zo’n bedrijfspand? “Ja natuurlijk! Maar dit is de perfecte plek voor ons bedrijf! Aan de rand van het centrum maar toch voldoende parkeergelegenheid voor de deur,” zegt ze. “Het was een grote stap maar we zijn enorm blij met deze keuze!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button