Algemeen

Van droom naar nachtmerrie voor Aquafauna Pekela door enorme brand

- advertentie -

Nieuwe Pekela – Op 21 september 2022 sloeg het noodlot toe voor Aquafauna in Nieuwe Pekela. Een enorme brand heeft het bedrijfspand volledig verwoest, maar ook het leven van Marianne en haar vader Klaas. Niet alleen is het levenswerk van Marianne letterlijk in vlammen opgegaan, het pand bleek ook niet verzekerd te zijn.

- advertentie -

Hoezo niet verzekerd?
Aquafauna is in 2005 door Marianne en haar ex-partner opgestart. In 2020 zijn ze uit elkaar gegaan en heeft Marianne de zaak alleen verder gerund. Een ontzettend drukke en intensieve periode waarin alles op haar schouders terecht kwam, ook de administratie. Het vertrouwen dat de verzekering geregeld was bleek ongegrond en dus komt er geen schadevergoeding.

Uit de brand.
Wie kent het gezegde “In de brand, uit de brand” nou niet? Die vlieger gaat in dit geval dus niet op. Toch wil ik Klaas en Marianne graag helpen en heb daarom deze crowdfunding actie opgezet. Hopelijk kan hiermee de schade een klein beetje verminderd worden en kunnen zij zonder schulden het leven weer opbouwen.

Help je mee? Doneer dan hier!

Lees ook: Grote brand verwoest aquariumspeciaalzaak in Nieuwe Pekela

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button