Sport

Twirlsters Prins Hendrik Scheemda vallen in de prijzen

- advertentie -

Scheemda/ Drachten – Afgelopen zaterdag hebben de twirlsters van Prins Hendrik uit Scheemda mooie prijzen weten te behalen tijdens een twirlwedstrijd in Drachten. Aimée Gremmer en Manon Drent wisten in hun categorie Jeugd 3 (10 tot 12 jaar) veel tegenstanders achter zich te laten en behaalden beide promotie naar een hoger niveau.

- advertentie -

Syrin Gremmer ontving na haar routine op het nummer ‘I would stay’ van Krezip Lof der jury vanwege haar score van 91 punten. Een uitzonderlijke prestatie. Eind november staan de regionale MGD (Groningen/Drenthe) kampioenschappen gepland. Veel twirlsters hebben zich hier voor geplaatst met hun solo show op eigen muziek en hopen daarmee de landelijke finale te behalen.

Categorie jeugd: Manon Drent en Aimée Gremmer;
Categorie junior: Martine Brinkman en Jaël Geëmmer;
Categorie senior: Yvonne Brinkman, Elma Roggeveld, Syrin Gremmer, Nienke Drent, Cyntha ten Barge.

Dit is een grote afvaardiging twirlsters van Prins Hendrik Scheemda. Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen zullen de twirlsters die nog niet geplaatst zijn hard werken om de plaatsing voor de kampioenschappen veilig te stellen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button