Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Sprookje Dickens Day Beerta komt ten einde

- advertentie -

Beerta – Aan Dickens Day in Beerta komt een einde. Herhaaldelijke oproepen en pogingen om het organisatieteam te versterken, hebben er niet toe geleid dat er meer hulp kwam om Dickens te organiseren. Het evenement is te groot geworden voor het huidige team.

- advertentie -

“Met veel liefde en enthousiasme hebben we 10 jaar Dickens Day georganiseerd. Wat hebben we hard gewerkt, wat hebben we een plezier gehad! Samen met jullie, als vrijwilliger, als bewoner, als bezoeker, als sponsor, als marktkoopman, als een van de velen die Dickens Day Beerta een warm hart toedraagt. Dank, dank, dank.” laat de organisatie weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button