Het Tafelhuis

Vijfde editie Tafelhuis zamelt geld in voor Voedselbank Oldambt en Pekela

- advertentie -

Oldambt/ Pekela –  Het Tafelhuis is hét Oost-Groninger radio-event van het jaar. Het Tafelhuis vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 december in het theatercafé van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Serviceclub Ronde Tafel 41 organiseert deze lustrumeditie om geld in te zamelen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

- advertentie -

Het Tafelhuis is een lang weekend waarbij DJ’s uit de regio 72 uur achtereen in een glazen studio verblijven en daar 24 uur per dag radio maken. “De line-up van DJ’s is bijna rond, we zoeken nog één DJ die wil meedoen. Belangstellenden met ervaring mogen zich melden via info@tafelhuis2022.nl”, vertelt Klaas Middelbos namens de organisatie.

(lees verder onder de foto)

Foto: Foto Nijkamp (archief)

Tijdens deze drie etmalen live-radio vinden er diverse omlijstende activiteiten plaats. Zo komen er diverse artiesten live optreden en is er de Pyjamarun door het centrum van Winschoten. De uitzending en de vele optredens zijn gratis en vrij toegankelijk! Klaas: “Iedereen kan komen kijken en luisteren! Alles wat er gebeurt, is bedoeld om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Foto Nijkamp (archief)

Voedselbank
RT41 steunt met Het Tafelhuis lokale en regionale goede doelen. Bij elke editie valt de keuze op een nieuw doel. Deze keer is het goede doel Voedselbank Oldambt en Pekela. “We leven in een tijd waarin helaas steeds meer mensen gebruik moeten maken van deze voorziening. Het is verschrikkelijk dat dit moet in een welvarend land als Nederland, maar geweldig dat deze voorzieningen bestaan. Daarom steunen wij Voedselbank Oldambt en Pekela van ganser harte met deze editie van Het Tafelhuis”, licht Klaas toe.

- advertentie -

Het Tafelhuis is van begin tot eind 24/7 te volgen via de internetradio. Nieuw is een livestream in samenwerking met OldambtNu.nl, waardoor het evenement ook online te volgen is, zowel via www.oldambtnu.nl als via www.tafelhuis2022.nl.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button