Op stap

Zaterdag: ‘Borrel met de Buren’, maar wat kun je precies verwachten?

- advertentie -

Winschoten – Deze zaterdag is het zover, de Borrel met de Buren in Winschoten. Wat kun je precies verwachten? In ieder geval gratis toegang, een leuke line-up, diverse activiteiten en géén regen!

- advertentie -

Programma
Naast het muziekprogramma zijn er diverse activiteiten waaronder springkussens en kun je je laten schminken. Het programma start om 12.00 en zal afgetrapt worden door een dansshow van F2 Dance Company, vervolgens zal de officiële opening gedaan worden door burgermeester Cora-Yfke
Sikkema.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.00 F2 Dance Company
12.30 Opening door burgermeester Cora-Yfke Sikkema
12.35 De Click
13.15 Soap Blues
14.30 Trofinio
15.30 Loco-Motive
16.30 Little Cash & Josien Bakker
17.15 Evert Baptist
18.00 Officiëel proost moment
18.15 Lars Koehoorn
19.00 The Shakedown 8
20.30 Sodom Billy
22.00 Alloway

Weersverwachting
De organisatie houd de weersverwachtingen al langeretijd in de gaten. Borrel met de Buren is een buitenevenement en helaas is de kans op regen aannemelijk. We willen het de bezoekers zo aangenaam mogelijk maken daarom zal er een grote tent en meerdere overkappingen over het terrein geplaatst worden.

Parkeergelegenheid
Kom je met de auto? Dan vragen we om de auto bij Station Winschoten te plaatsen, vanaf hier is het een kleine 5 minuten lopen naar het evenementen terrein. De Garst en Sint Vitusstraat zal alleen ruimte bieden voor de bewoners.

Vrijwilligers

De stichting is continu bezig met het zoeken van vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen, het evenement zelf en het afbouwen. Wil jij graag een steentje bijdragen? Mail dan naar talent@stichtingsoap.nl

Borrel met de Buren is een gratis evenement wat plaats vindt op 1 oktober 2022 in het Maintebos te Winschoten, niet alleen voor de buren van het Maintebos, maar voor de gehele regio. Het evenement duurt van 12.00 tot 00.00.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button