Op stap

Zaterdag garagesale in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Aanstaande zaterdag is het zover; de garagesale in Scheemda. Het wordt voor het eerst georganiseerd en het is nu al een groot succes! “86 aanmeldingen hebben wij mogen ontvangen, dit hadden wij van te voren nooit gedacht” laat Linda Steenhuis weten aan OldambtNu.nl.

- advertentie -

Er is flink animo voor het verkopen van oude spullen vanuit de eigen garage of oprit. De organisatie heeft een deelnemerslijst gepubliceerd en een poster beschikbaar gesteld om aan te geven dat men mee doet aan de garagesale. Ook zijn de deelnemers digitaal in te zien.

Of er een vervolg komt? “Aan ons zal het niet liggen!” zegt Linda. “Het organiseren was al enorm leuk, dit heb ik samen met mijn man met plezier gedaan, een tweede editie zien wij wel zitten.”

Van 09.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom op de volgende adressen: zie adressen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button