Algemeen

Garages vol rommel in Scheemda: ‘Zit er wat voor jou bij?’

- advertentie -

Scheemda – Een behoorlijk aantal gezinnen uit Scheemda stalde zaterdag hun overbodige spullen op de stoep of de oprit uit. In totaal deden er 86 deelnemers mee met de eerste editie van deze garagesale.

- advertentie -

Vele bezoekers struinden alle garages af op zoek naar leuke en bruikbare spulletjes. Het was dan ook een veel voorkomende zin vandaag: ‘Zit er wat voor jou bij?’.

Of de garagesale een vervolg krijgt moet nog blijken. Aan de organisatie zal het niet liggen. “We gaan natuurlijk deze editie evalueren, maar… het organiseren was al enorm leuk, dit heb ik samen met mijn man met plezier gedaan, een tweede editie zien wij wel zitten!” zegt Linda Steenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button