Op stap

Evenement ‘Borrel met de Buren’ geopend door burgemeester Sikkema

- advertentie -

Winschoten – Burgemeester Cora-Yfke Sikkema heeft zaterdag aan het begin van de middag de eerste editie van ‘Borrel met de Buren’ in Winschoten geopend. Na de opening was er een dansvoorstelling van F2 Dance Company.

- advertentie -

Borrel met de Buren is een gratis evenement wat vandaag plaats vindt in het Maintebos te Winschoten, niet alleen voor de buren van het Maintebos, maar voor de gehele regio. Het evenement duurt van 12.00 tot 00.00.

Naast het muziekprogramma zijn er diverse activiteiten waaronder springkussens en kun je je laten schminken. Kortom, vertier voor iedereen. Zo zijn er optredens van Evert Baptist, Lars Koehoorn en Alloway.

Tenten
De organisatie houdt de weersverwachtingen al langere tijd in de gaten. Borrel met de Buren is een buitenevenement en helaas is de kans op regen aannemelijk. We willen het de bezoekers zo aangenaam mogelijk maken daarom zal er een grote tent en meerdere overkappingen over het terrein geplaatst worden.

Parkeergelegenheid
Kom je met de auto? Dan vragen we om de auto bij Station Winschoten te plaatsen, vanaf hier is het een kleine 5 minuten lopen naar het evenementen terrein. De Garst en Sint Vitusstraat zal alleen ruimte bieden voor de bewoners.

Lees het gehele programma in dit bericht:
Zaterdag: ‘Borrel met de Buren’, maar wat kun je precies verwachten?

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button