Sport

GZVW organiseert Nationale Zwemvierdaagse

- advertentie -

Winschoten – Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 oktober 2022 wordt in zwembad “De Watertoren” in Winschoten de Nationale Zwemvierdaagse georganiseerd door GZVW. Net als andere jaren wordt in de herfstvakantie de Nationale Zwem4daagse gehouden.

- advertentie -

Dit jaar kan iedereen dagelijks 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Dit zijn 10, 20 of 40 baantjes. Wie dit vier dagen achter elkaar heeft gezwommen krijgt voor deze knappe prestatie op vrijdag een mooie medaille.

Iedereen die een zwemdiploma heeft wordt van harte uitgenodigd mee te doen! Tijdens de vierdaagse zal zowel de jongste als de oudste deelnemer in het zonnetje gezet worden. 

Aanmelden voor de Nationale Zwemvierdaagse kan op dinsdag 18 oktober vanaf 18.15 uur in de wachtkamer van het zwembad, de kosten zijn € 6,-. Het is van 18.30 tot en met 20.00. Vrijdag 25 oktober 20.00 tot 21.00 uur is er ook nog discozwemmen. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button