Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie zoekt doorrijder na aanrijding met fietser

- advertentie -

Winschoten – Maandagochtend rond de klok van 08:15 uur is er een fietsster aangereden. Het voorval gebeurde bij de Rotonde Blijhamsterweg en de Oostelijke rondweg te Winschoten. De fietsster wilde oversteken toen de bestuurder van een muisgrijze Volvo station plotseling afsloeg naar de Oostelijke rondweg.

- advertentie -

Hierbij werd de fietsster geraakt. De bestuurder van de Volvo is doorgereden. De fietsster is met diverse verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie komt graag in contact met personen die het voorval hebben zien gebeuren. “Ook roepen wij de bestuurder van de Volvo op zich bij ons te melden.” aldus de politie.

Dit kan via het servicenummer 0900-8844 of kom langs op het Politiebureau te Winschoten (open op maandag, woensdag en vrijdag 09:00-17:00 uur).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button