Economie

Live Cooking Event Scheemda – Ontdek de fascinerende wereld van de stoomoven bij Badhuis Keukens

- advertentie -

Scheemda – Op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april nodigt Badhuis Keukens je uit om deel te nemen aan het Live Cooking Event. Tijdens vier verschillende sessies krijg je de kans om onder begeleiding van chef-kok Marcel Rijsman de veelzijdigheid van een stoomoven te ontdekken. Het belooft een unieke ervaring te worden waarbij je wordt geïnspireerd en verrast door de culinaire mogelijkheden die een stoomoven biedt.

- advertentie -

Tijdens het evenement kun je niet alleen genieten van culinaire hapjes en drankjes, maar krijg je ook de gelegenheid om op je gemak de showroom te verkennen. De experts van Badhuis Keukens staan klaar om je te voorzien van professioneel advies en al je vragen te beantwoorden. Of je nu een moderne, klassieke of andere stijl zoekt, bij Badhuis Keukens vind je een uitgebreide selectie. In de showroom kun je diverse stijlen, werkbladen en materialen verkennen om inspiratie op te doen voor jouw ideale keuken.

Badhuis Keukens
Bij Badhuis Keukens bieden we jou de ruimte en tijd om stap voor stap je droomkeuken te realiseren. We leveren niet alleen topkwaliteit keukens; we vinden het belangrijk om jou uitstekend advies en begeleiding te geven gedurende het hele proces, van ontwerp tot installatie. Als je twijfelt over welke apparatuur het beste bij jouw keuken past, staan wij klaar om je daarbij te helpen.

De stoomoven
De stoomoven, waar het dit evenement om draait, heeft al vele klanten blij gemaakt. Het is niet alleen een innovatieve toevoeging aan elke keuken, maar biedt ook een breed scala aan mogelijkheden voor het bereiden van heerlijke, gezonde maaltijden. Of je nu wilt stomen, grillen of bakken, de stoomoven kan het allemaal. Ontdek zelf hoe veelzijdig de stoomoven is tijdens ons Live Cooking Event.

Kom langs, geniet & ontdek!
Aanmelden voor een van de vier beschikbare dagdelen kan tot en met 29 maart via de aanmeldpagina van Badhuis Keukens. Mis dit unieke event niet! Wij kijken ernaar uit om je op 5 of 6 april te verwelkomen aan de Lutkelant 4 te Scheemda.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button