Economie

Drukte in de bouwsector, ook bij de Kozijnoloog in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Druk, beredruk. Niet een week, niet een maand. Nee, al een hele tijd is het erg druk in de bouw. Lange werkdagen zijn heel normaal geworden. Dat merken ook de ondernemers in Oldambt, we spraken Manuel van De Kozijnoloog uit Scheemda.

- advertentie -

De Kozijnoloog levert duurzame en goede kunststof bekleding voor op en aan het huis. Sinds juni 2021 is Manuel Boschma als ZZP’er begonnen met zijn bedrijf. Op 16-jarige leeftijd gestart het vak te leren en na 20 jaar toch de stap gemaakt naar zelfstandige, vooral in deze drukke tijd was dit de perfecte stap.

En inmiddels zijn er al heel veel klanten die tevreden zijn met hun nieuwe kozijnen, ramen, deuren of dakkapellen. “Ik werk met vaste leveranciers die geen lange levertijden hebben. Daardoor weet ik precies wat er voor welke klant nodig is en kan ik vaak zonder problemen de werkzaamheden uitvoeren.” zegt Manuel.

Mensen willen steeds vaker hun huis laten opknappen met duurzame producten, om zo weinig onderhoud te hoeven plegen. Dakgoten, windveren en boeidelen zijn toch meer op hoogte en lastiger schoon te maken. Maar met een goed product is dit onderhoud makkelijker. Op de Facebookpagina van De Kozijnoloog zijn mooie voorbeelden te zien, ook van zonwering.

De Kozijnoloog werkt voornamelijk in de regio Oldambt en daar is het druk zat. “Zo hou je een mooie band met je klanten. Na plaatsing van deuren en kozijnen volgt altijd na een periode, een controle om eventueel nog wat bij te stellen, dat kan tussen de drukte door makkelijk ingepland worden.”

Ben u benieuwd of De Kozijnoloog iets voor u kan betekenen? Manuel is altijd druk in de weer, dus hem bereiken is het handigst via whatsapp of mail. Zodra er even tijd is, kan hij dan contact opnemen. Whatsapp: 06 11396814 Mail: kozijnoloog@outlook.com.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button