Kort nieuws

Stem op Dominik als maaltijdbezorger van het jaar

- advertentie -

Winschoten – De Nederlandse vereniging van maaltijdbezorgers heeft een wedstrijd uitgeschreven voor Maaltijdbezorger van het Jaar.

- advertentie -

Dominik Meenen van Domino’s Winschoten heeft de volgende omschrijving over zichzelf ingediend: “Ik (Dominik) ben nu 2 jaar werkzaam bij het leukste team van Nederland. Naast mijn enthousiasme en gedrevenheid zorg ik dat alle pizza’s warm en met een glimlach naar de klant toegebracht worden. Van bezorgen tot klanten helpen in de winkel. Ik kan eigenlijk alles wel en niet te vergeten echt heel snel. Ik ben altijd vrolijk en zorg ervoor dat de andere collega’s opgevrolijkt worden (soms tot grote ergernis aan toe).

Ook zal ik je nooit voorbij lopen zonder een boks (een persoonlijke boks voor een ieder) en een ‘Joo man’. Ook ben ik altijd in voor een uitdaging. Het kan mij niet gek genoeg. In een superhelden pak door Winschoten lopen? Dat zal ik zeker doen! Vind jij ook dat ik de superheld van domino’s pizza Winschoten de titel moet winnen van maaltijdbezorger van het jaar? Stem dan op je vrolijkste en meest gezellige maaltijdbezorger Dootje!!”

Maaltijdbezorgers die werken bij een bedrijf aangesloten bij de NLVVM konden zichzelf opgeven voor de wedstrijd. Tot en met 4 november kan er op alle deelnemers gestemd worden. Zij zullen hier zelf een campagne voor moeten voeren. Op 5 november zullen de winnaars van de fatbike van La Souris t.w.v. € 1999 en de vele andere prijzen bekend worden gemaakt via Instagram.

Stemmen kan hier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button