Op stap

Opnieuw Kids Fun Days in herfstvakantie

- advertentie -

Winschoten – Op 18,19 en 20 oktober 2022, van 13.30 uur tot 16.30 uur worden de Kids Fun Day’s Oldambt gehouden, het 3-daagse evenement in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Het leuke uitje voor kinderen van 5 t/m 12 jaar in de herfstvakantie.

- advertentie -

Kaarten zijn €2,50 per stuk en kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij Intertoys, Pets Place, Top 1 Toys Jager en Bruna Winschoten. Uiteraard zijn de kaarten ook aan de kassa te verkrijgen. Wethouder Jurrie Nieboer opent het evenement op 18 oktober, waarna de Kids Fun Day’s gaan beginnen.

De kinderen kunnen knutselen, spelen in de groenhoek, springen, klauteren, klimmen, rolschaatsen, gamen, lol hebben met clown Coco , dansen, kickboksen en nog veel meer.

Samen met een aantal vrijwilligers van (Alfa College, Hanzehogeschool, Dollard College en fanatiekelingen) hoopt de organisatie er drie fantastische dagen van te maken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button