Algemeen

Ook OBS Houwingaham heeft nu een eigen bibliotheek

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De schoolbibliotheek van OBS Houwingaham in Bad Nieuweschans is woensdagmorgen officieel geopend door wethouder Jurrie Nieboer en een leerling van groep 4. Zij mochten voor de eerste keer digitaal een boek gaan lenen.

- advertentie -

De Bibliotheek Op school is een programma dat deels door de gemeente Oldambt wordt bekostigd vanuit de NPG-gelden. Meerdere scholen hebben inmiddels een schoolbibliotheek.

Aansluitend werd er een boekenmarktje gehouden door de leerlingen zelf. Anja Korteweg, directeur van de school greep de gelegenheid aan om ook te noemen dat er naast een mini-bieb voor de bewoners van Bad-Nieuweschans een kledinghoek is ingericht in de school, waar ouders met een (te) kleine portemonnee gratis kleding mogen uitzoeken voor hun kinderen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button