Economie

Ook ondernemers Winschoten denken aan de energiekosten

- advertentie -

Winschoten – De klanten zijn van harte welkom in de winkels van Winschoten, ook tijdens de koudere maanden. Een dichte deur betekent niet dat de winkel gesloten is. Maar Winschoten denkt ook aan de energiekosten.

- advertentie -

Om de consument te laten weten dat de winkeliers geopend zijn is bedacht om een mooi bordje te ontwerpen. Maandag overhandigde voorzitter van City Club Winschoten Pascal Meinders het eerste bordje aan Jet Raangs van Favors.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

“Natuurlijk zijn we open! De deur is alleen dicht om energie te besparen.” luidt de tekst op het bordje.

Kom allemaal lokaal winkelen.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button