Incidenten

Amber Alert: Meisje (10) uit Vught met begeleider spoorloos

- advertentie -

Landelijk – De politie zoekt naar een 10-jarig meisje dat voor het laatst gezien is in de omgeving Raamsdonksveer. Het gaat om Hebe Zwart, een meisje met een beperking. De politie vreest dat ze in levensgevaar is. Ook de begeleidster van Hebe is vermist.

- advertentie -

Het meisje was met haar begeleidster vertrokken van een dagbesteding in Raamsdonksveer. Hebe zou naar huis worden gebracht in Vught, maar daar is ze nooit aangekomen. Hebe en begeleidster reden weg in een zwarte Kia Picanto met kenteken PR425K. Het meisje draagt een paarse rugtas, felroze jas en zwarte rok.

Amber Alert
Omdat een Amber Alert specifiek bedoeld is voor een vermist kind dat in levensgevaar verkeert, is geen foto van de begeleidster verspreid, maar alleen haar signalement gedeeld.

Als mensen het meisje zien moeten ze meteen 112 bellen en doorgeven waar ze haar gezien hebben.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button