Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Vandinter Semo B.V Scheemda krijgt predicaat ‘Nieuwe Leefstijl’

- advertentie -

Scheemda – Vorige week donderdag was wethouder Erich Wünker op bezoek bij Vandinter Semo B.V. in het kader van de Sustainable Development Goals (SDG). Hij reikte het predicaat Nieuwe Leefstijl uit aan directeur Bert-Jan van Dinter. Namens SDG was Ko Henneman aanwezig.

- advertentie -

Wethouder Wünker sprak zijn waardering uit voor de weg die het bedrijf is ingeslagen: ”Bewonderingswaardig hoe Vandinter het hebben opgepakt en bezig zijn met duurzaamheid, trots dat een bedrijf uit onze gemeente dit predicaat in ontvangst mocht nemen”.

Vandinter Semo
Vandinter Semo is actief in zaadteelt, zaadhandel en zaadveredeling. Hoewel een groot deel van onze omzet wordt gerealiseerd door de handel in zaad en het in opdracht telen van zaad, zetten zij sterk in op de veredeling van aaltjes-resistente groenbemesters.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button