Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Geslaagde Kids Fun Day’s Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Na twee jaar geen Kids Fun Day’s Oldambt was het afgelopen week zover. Het 3-daagse evenement vond plaats in de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. Kinderen hoefden zich niet te vervelen, er was genoeg te doen en te beleven.

- advertentie -

De opening van het kinderevenement vond afgelopen dinsdag plaats om 13.30 uur. Wethouder Ger Klein opende het evenement door een lintje bij de ingang door te knippen. Vervolgens renden de kinderen met vreugde naar binnen.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Activiteiten
De kinderen konden kickboksen, springen op de springkussens, graspoppetjes en bloemstukjes maken. Ook konden ze  worden geschminkt. Ook kwam Pikatu langs.

Deelnemen op rolschaatsen met WKC, schaken bij de schaakvereniging, theaterstuk bekijken. Daarnaast was er elke dag een hulpverlenersinstantie. De brandweer, politie en een ambulance waren erg in trek bij de vele kinderen, de bewondering was groot.

De organisatie zag vele blij gezichten, het enthousiasme straalde er vanaf. De organisatie kijkt terug op drie geslaagde middagen met hulp van vele vrijwilligers, studenten van Alfa College, Hanzehogeschool, Dollard College. “Uiteraard willen we als organisatie alle ondernemers, organisaties, de sporthal bedanken die deze geslaagde dagen mede mogelijk hebben gemaakt.” laten ze weten. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button