Op stap

“Vol verwachting klopt ons hart..” Intocht Sinterklaas Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In opdracht van City Club Winschoten organiseert Rainbow Events ‘De Sinterklaasintocht Winschoten’. Zaterdag 12 november zet de Goedheiligman met zijn Pieten weer voet aan wal in de Molenstad.

- advertentie -

Sinterklaas en zijn Pieten komen om 12.30 uur aan in de haven van Winschoten. Van daaruit zal het gezelschap een route afleggen door het stadscentrum.

Vanaf 13.00 uur start het voorprogramma op het feestplein naast de HEMA. Hier zijn dans demonstraties te zien en Story Zoo. Later wordt Sinterklaas met zijn Pieten officieel verwelkomd door de burgemeester en alle kinderen en volwassenen uit Winschoten en omstreken.

Wanneer
Zaterdag 12 november 2022
12.30 uur

Let op: het volledige programma volgt zo snel mogelijk.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button