Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brandweer zoekt massaal naar te water geraakte persoon

- advertentie -

Stadskanaal – De brandweer heeft zondagochtend in alle vroegte gezocht naar een persoon te water. De brandweer rukte groots uit. Brandweer Stadskanaal en het oppervlakte reddingsteam van brandweer Finsterwolde werden rond 05.00 uur met spoed opgeroepen.

- advertentie -

Daarnaast kwamen er twee duikploegen, Assen en Emmen, naar de Semsstraat in Stadskanaal. Meerdere brandweerlieden gingen te water om te zoeken naar de persoon. Reden voor de zoekslag was een vermissing van een persoon en een gevonden fiets naast het kanaal.

Uiteindelijk bleek de grote inzet niet nodig, de man zat thuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button