Sport

Start Ouder/kind weerbaarheidscursus bij Budocentrum Chikara

- advertentie -

Winschoten – Budocentrum Chikara start op maandag 7 november 2022 wederom met de ouder/kind weerbaarheidscursus. De cursus is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en hun ouder(s). Een uniek concept waarbij zowel de ouder(s) als de kinderen worden getraind in weerbaarheid.

- advertentie -

 Inhoud weerbaarheidscursus
De cursus bestaat in totaal uit 10 lessen. De eerste 2 lessen zijn alleen voor de ouder(s) waarbij een groot aantal oefeningen worden doorgenomen die de kinderen de overige 8 lessen krijgen aangeboden. Zo kunnen de oefeningen ook nog eens in de thuissituatie geoefend worden.

De Rots en Water weerbaarheidscursus richt zich in eerste instantie op het vergroten van sociale vaardigheden, zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met rollenspellen en korte kringgesprekken. Mentale en sociale vaardigheden worden aangeleerd en aangereikt.

De cursus maakt kinderen weerbaar. Ze leren op een rustige, respectvolle manier voor zichzelf op te komen en ze leren keuzes te maken in alledaagse situaties. Weerbaar zijn werkt preventief. De kans is groot dat pesten, intimidatie, misbruik en geweld stopt als je goed kunt reageren op een situatie.

Trainingstijden en kosten
De Ouder/kind weerbaarheidscursus start maandag 7 november 2022 en wordt iedere maandag gegeven van 16:30 – 17:30 uur bij Sportcentrum Nico Jager, Bovenburen 104b in Winschoten.

De kosten voor de gehele Ouder/kind weerbaarheidscursus (10 lessen) bedragen € 99,00.

Aanmelden of meer info
Kijk op onze website www.budocentrumchikara.nl of neem contact op met René Beertema via 06 – 45 680 317 of info@budocentrumchikara.nl. Er zijn nog maar een aantal plaatsen vrij. Inschrijvingen worden door ons verwerkt op volgorde van binnenkomst. Helaas geldt vol = vol!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button