Cultuur

“Poëzie en Beeld” in Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 29 oktober van 13.30 tot 15.30 uur komen de dichters Annet Zaagsma, Victoria Isabel Rojas, Refia  Doevedans, Louis Hagen, Sjoerd Visser, Bianca  Holst, Brenda Venema, Ides Vlieg, Jelou Dichter en Micaela Deden voordragen in het “Theatercafé” en bij de tentoonstelling met beeldende kunst op banieren in de Bibliotheek galerij.

- advertentie -

Presentatie Bianca Holst. Muziek: “Impro Ensemble” met Bianca Holst op Kotamo en synthesizer en Andries Hof op bas. Aan het eind van de middag wordt bekend gemaakt wie er de nieuwe stadsdichter van ‘t Oldambt is geworden.

Initiatief van Henriette Wolda van de Bibliotheek Winschoten, Henriette Mulder conservator van Galerie Wiek en Bianca Holst musisch kunstenaar in samenwerking met Dichters collectief “Dichter Bie Ons”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button