Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Sfeervolle kerstmarkt in de St.Vituskerk te Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Proef de echte kerstsfeer in Winschoten. Op zaterdag 10 december kunt u genieten van een grote kerstmarkt in en rond de mooie St. Vituskerk in de Langestraat 75 te Winschoten. De markt wordt om 10.00 uur geopend met klokgelui en om 16.00 uur afgesloten.

- advertentie -

Op de markt zijn kerststukken, deurkransen en grafstukken te verkrijgen. Verder zijn er huisgemaakte lekkernijen zoals de bekende kniepertjes. De kniepertjes zijn met ingang van af 28 oktober bij de pastorie te koop of te bestellen bij Margret Pater 0611189368

In de kapel vindt u een boekenmarkt. Ook worden kerststallen tentoongesteld en worden diverse heiligenbeelden, kruisbeelden en schilderijen bij inschrijving verkocht. Gedurende de markt zullen de eigen koren kerstliederen ten gehore brengen. Door het grote aantal vrijwilligers met diverse producten en activiteiten, belooft het een gezellige en sfeervolle kerstmarkt te worden.

Alles wat te koop is, is gemaakt door eigen vrijwilligers of geschonken door particulieren en bedrijven.
De opbrengst is bestemd voor isolatie en renovatie van de pastorie.

De organisatie hoopt u op 10 december in grote getale te ontmoeten op een gezellige en sfeervolle kerstmarkt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button