Weerbericht

In het noorden en midden dichte mist

- advertentie -

Landelijk- Vanochtend komt op meerdere plaatsen dichte mist voor. In de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland geldt code geel. Op veel plaatsen is het zicht minder dan 200 meter. Hier kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden. De dichte mist lost in de loop van de ochtend op.

- advertentie -

Slechtste zicht in De Bilt
De laagste zichtwaarden tot dusver zijn gemeten in De Bilt. Daar was het zicht om 4:50 uur slechts 86 meter. In Lelystad was het zicht om 5:50 uur 105 meter.

Momenteel, 6:00 uur, is het zicht het slechts in Lelystad met 125 meter. In Eelde kan 148 en in Leeuwarden 149 meter ver worden gekeken.

Vanmiddag steeds meer zon en 18-24 graden
In de loop van de ochtend lost de mist vanuit het zuiden op en vanmiddag zijn er flinke perioden met zon. Er wordt weer warme lucht aangevoerd waarin de temperatuur stijgt naar 18-19 graden in het noorden en naar 24 in het zuiden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button