Economie

Mondzorgpraktijk ‘Bij de Molen’ gespecialiseerd voor mensen met angsten voor tandarts

- advertentie -

Winschoten – Al sinds 2013 is Mondzorgpraktijk ‘Bij de Molen’ gevestigd aan de Mauritsstraat 4 te Winschoten. En toch weten maar weinig mensen van het bestaan van deze praktijk. Zarmina Andreeva, afgestudeerd als professioneel mondhygiëniste, en haar man runnen deze praktijk.

- advertentie -

Deze praktijk neemt de tijd voor haar patiënten en Zarmina is gespecialiseerd in het behandelen van mensen die angst hebben om naar een tandarts te gaan en dat geldt ook voor kinderen. Deze mondzorgpraktijk neemt heel veel taken van een reguliere tandartspraktijk over.

Van het grondig reinigen van een gebit tot en met het boren en vullen van kleine gaatjes in de tanden en kiezen. Mocht tijdens het consult gaatjes en/of andere afwijkingen worden ontdekt, dan zal de mondhygieniste een nieuwe afspraak laten inplannen om dit te herstellen of wordt u doorgestuurd naar uw tandarts.

Sealen
Ook is sealen een onderdeel van de werkzaamheden van deze mondhygiëniste. Sealen is het aanbrengen van een laagje kunststoflak over de groeven en putjes in de kauwvlakken. Dit laagje beschermt de kiezen tegen het innestelen van bacteriën. Hierdoor wordt het risico op cariës/tandbederf kleiner.

De heer Andreeva houdt zich met name bezig met het maken van protheses en klikgebitten. Zijn laboratorium, achter in deze zaak gevestigd, is voorzien van de modernste apparatuur. Voor ouderen die niet naar de praktijk kunnen komen, maken ze ook bij de mensen thuis een afspraak om een nieuwe prothese aan te meten.

Behandeling thuis
Voor een nieuw kunstgebit aan huis krijgt men een aantal afspraken. Voor reparaties wordt de prothese bij u thuis opgehaald en wordt bij u thuis eventueel een afdruk gemaakt. Een deel van de behandeling zal thuis gebeuren, maar de technische handelingen zullen op het laboratorium plaatsvinden.

- advertentie -

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan men telefonisch contact opnemen: 0597-432000 of per email: bij_de-molen@hotmail.nl of info@bijdemolen.info

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button