Cultuur

Kaartverkoop Grasnapolsky 2023 jubileumeditie van start gegaan

- advertentie -

Scheemda – De kaartverkoop van het Festival Grasnapolsky 2023 met als thema ‘Alles Om Je Heen’ is zondag 30 oktober van start gegaan. Het festival vindt als vanouds weer drie dagen plaats op 10, 11 en 12 maart 2023 in voormalig strokartonfabriek de Toekomst en viert haar jubileum met een extra dag programma dat op het bungalowpark al op donderdag 9 maart begint.

- advertentie -

Met het thema ‘Alles Om Je Heen’, naar het gelijknamige nummer van Lucky Fonz III, focust Grasnapolsky op ieders omgeving en vertelt over alles om zich heen. Het verhaal van Groningen, van de fabriek waarin ze haar bezoekers ontvangt en de wereld waarin we nu leven staan centraal. In het huidige tijdperk zijn we ons meer dan ooit bewust van alles om ons heen.

Tijdens deze 10e editie presenteert Grasnapolsky uiteraard nieuw aanstormend talent. Sam Heegstra is de nieuwe muziekprogrammeur van Grasnapolsky. Hij werkt onder andere ook voor Le Guess Who? en EKKO.  Naast de eerste namen van het muziekprogramma maakt de organisatie binnenkort ook het kunst- en expeditieprogramma van Grasnapolsky bekend.

Voor meer informatie kijk op de site: www.grasnapolsky.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button