Op stap

Programma: Sinterklaasintocht Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In opdracht van de ondernemersvereniging City Club Winschoten organiseert Stichting Activiteiten Oldambt de Sinterklaasintocht in Winschoten op zaterdag 12 november 2022. Het beloofd als vanouds een superleuk familie Sinterklaas intocht te worden.

- advertentie -

Sinterlaas komt omstreeks 12.30 uur aan in de haven van Winschoten. Na verwelkoming in de haven gaat Sinterklaas samen met zijn pieten een rondrit maken door het centrum van Winschoten. Zo wordt de sint verwelkomt op het grote podium naast de Hema op het feestplein. Hier is het voorprogramma met Story Zoo bekend van TV en dansvoorstellingen.

Naast de vele strooipieten zijn er ook dit jaar weer pieten met gluten- en lactosevrije pepernoten. Met de danspieten, steltenpieten, fietspieten, discopiet, de pietenexpres de pepernotenfabriek en de vele honderden kinderen, belooft het weer een geweldig mooie intocht te worden.

Programma
12.30 uur: aankomst Sinterklaas in de haven van Winschoten
13.10 uur: start rondrit centrum Winschoten
13.00 uur: start voorprogramma podium (naast de Hema)
13.45 uur: aankomst sinterklaas bij het feestplein

Sinterklaashuis en voorstelling
Naast het organiseren van de Sinterklaasintocht, verzorgt Stichting Activiteiten Oldambt ook het Sinterklaashuis in de Toren van Winschoten waar kinderen op visite kunnen bij Sinterklaas en de pieten.

Ook zijn er dit jaar weer Sinterklaasvoorstellingen “De Verjaardag van Sinterklaas” op zondag 27 november in Cultuurhuis de Klinker. Bestel hier je tickets.

- advertentie -

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Winkelstad Winschoten.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button