Algemeen

94-jarige Geke Starke-Loer 50 jaar lid van kaartvereniging ‘Onder Ons’

- advertentie -

WinschotenHet was dinsdagavond dubbel feest in een zaal van De Boschpoort. De 94-jarige mevrouw Geke Starke-Loer vierde het 50-jarig jubileum bij kaartvereniging ´Onder Ons´ dat eveneens een halve eeuw bestaat. Mevrouw Starke is één van de oprichters van deze klaverjasclub geweest, waarbij ze in het begin speelden in hotel Royal York.

- advertentie -

Er wordt nu op de 1e dinsdag van de maand gekaart, maar ook bij deze vereniging slaat de ´vergrijzing´ toe en ze kunnen zeker nog wel nieuwe leden gebruiken. Op dit moment telt deze kaartclub nog 28 leden, maar het zijn er ook wel 50 geweest. Nieuwe leden kunnen gewoon een keer een kijkje komen nemen in De Boschpoort, aan het Boschplein 2 te Winschoten, elke 1e dinsdag van de maand. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button