AlgemeenVideo

Sint Nicolaas Winschoten maakt eigen Sint lied: “Hoor je ze zingen?” (video)

- advertentie -

Winschoten – “Hoor je ze zingen? Bij de haard. Hoor je ze zingen? Groot en klein…” zo begint het nieuwe en eerste Sint lied van Sint Nicolaas Winschoten. Eind zomer heeft een cameraploeg samen met Sintklaas en de Pieten dit Sint lied opgenomen. OldambtNu.nl nam een kijkje op de filmset.

- advertentie -

Naast geluidsopnames in een professionele studio is er een videoclip opgenomen. Hierin laten de Sint en zijn Pieten zien dat de sfeer en de gezelligheid rondom het sinterklaasfeest het allerbelangrijkste zijn voor groot en klein.

Het is geen hedendaags lied geworden, maar een nostalgisch lied met een authentieke sfeer zoals het sinterklaasfeest bedoeld is. De titel van het lied is: “Hoor je ze zingen?”

Bekijk de video hierboven en de foto’s hieronder.

Foto’s: Quintin Stoetman & Jeroen Bos | OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button