Op stap

Sinds 2019 weer een volledige kermis tijdens Adrillen

- advertentie -

Winschoten – Deze editie van de Adrillen wordt sinds 2019 weer als vanouds gevierd. Al sinds woensdag tot en met maandag 7 november staat de kermis weer op het Marktplein. Kermis chef Martin Speelman:  

- advertentie -

“Wij zijn trots dat wij dit jaar met de Adrillen in Winschoten een volledige kermis hebben kunnen neerzetten, met 5 grote ´draaizaken´ en daar bedoel ik mijn eigen zaak mee de autoscooters, maar ook attracties als Project 1, de Europe Flyer, Breakdance en alle andere zaken. Ook de draaimolen voor de allerjongsten, de schiettent, eendjes vissen, touwtjes trekken, Flipa Winna, grijpkranen, Pinkdate en eettenten als de bratwurst, de oliebollenkraam en de suikerspin ontbreken niet”.  

Vanaf de vrijdag barst het geweld los, want de woensdag en de donderdag waren rustige dagen. Zeker op zaterdag, zondag en vooral de dag van de Adrillen, zal het een drukte van belang worden.  

100 marktkramen
De Arillen markt telt ongeveer 100 marktkramen op de warenmarkt, kermis op het Marktplein en veel gezelligheid in de horeca met liveoptredens. En niet te vergeten de vele straattheater acts.  

Let wel: de randprogrammering van de markt vindt alleen plaats op de eerste marktdag. Tijdens Lutje Adrillen wordt alleen de warenmarkt nogmaals opgebouwd. 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button