Algemeen

Stichting Dichte Knip heeft fiducie kast in Winschoten

- advertentie -

Oldambt – Stichting de Dichte Knip Oldambt zet zich in voor mensen die aan de armoede grens leven in Oldambt, die net geen Voedselbank hebben. Met ruim 700 vrienden op Facebook, donateurs en minima hebben ze een grote groep volgers.

- advertentie -

Sinds anderhalf jaar had de Dichte Knip een kastje bij de deur met maandverband en tampons in verband met menstruatie armoede. Vanaf 1 november is er een fiducie kast op het Noorderplein 14 te Winschoten. In de kast is er voor schoolgaande kinderen pakjes drinken en schoolkoekjes bij gekomen. Ook zijn er producten voor thuis; niemand mag zonder ontbijt of eten zitten. Er staat melk, eieren, pannenkoekmeel, boter, thee, brinta, ranja, enz.

Elke maandag wordt er door Plus Giethoorn uit Winschoten appels, mandarijnen en bananen gedoneerd. Ook Zuivelmand Blijham doneert elke maand zuivel. Binnenkort zal er ook brood beschikbaar zijn.

Voor wie is deze kast bedoeld?
Iedereen die het moeilijk heeft kan voor de kinderen of het gezin iets pakken wat ze nodig hebben. De kast wordt dagelijks bijgevuld. Ook mag iedereen die het kan missen er boodschappen in leggen. U kunt lid worden op Facebook (Stichting) de Dichte Knip Oldambt. Tevens zijn ze op zoek naar ouderen vanaf 60 jaar. Kent u iemand die wel een kerstpakket of noodpakket nodig heeft in de gemeente Oldambt? Neem contact op via 06-2831 1672.

Wilt u de stichting financieel steunen dan kunt u een bijdrage overmaken op NL97RABO0320376796 tnv Stichting de Dichte Knip Oldambt.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button