Op stap

Fotoserie: Sinterklaas zet voet aan wal in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Na een lange reis heeft Sinterklaas met z’n pieten ook voet aan wal gezet in Finsterwolde. Dit gebeurde in de haven bij het Flonk restaurant aan de Funenbrug. Mede door de gunstige weersomstandigheden was de opkomst overweldigend, het dubbele van vorig jaar, zo vertelde een van de vertegenwoordigers van het welkomstcomité.

- advertentie -

Wethouder Ger Klein was uitgenodigd om namens de gemeente Oldambt de goedheiligman welkom te heten. Na heel veel handen geschud te hebben, met vele ontmoetingen en foto’s met kinderen ging Sinterklaas in een grote Amerikaanse open Cadillac door het dorp om af te sluiten in het Partycentrum Finnewold.

Deze zaal was feestelijk versierd en uiteraard had de Sint een hele speciale grote stoel, om de kinderen van Finsterwolde te ontmoeten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button