Incidenten

Politie zoekt getuigen van woninginbraak Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie onderzoekt een woninginbraak. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek. De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 5 november 2022 14:33 uur en zondag 6 november 2022 12:00 uur in de Kloosterlaan te Winschoten.

- advertentie -

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn, bijvoorbeeld als u camerabeelden heeft.

Heeft u iets gezien met betrekking tot deze inbraak? Dan wil de politie graag met u in gesprek! Bel 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800 7000.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button