Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Kunstenaars brengen smaak, kleur en sfeer met de expositie ‘Vegan met Vrienden’

- advertentie -

Finsterwolde – Kunstenaars brengen smaak, kleur en sfeer met de expositie ‘Vegan met Vrienden’ in Galerie Bo Lumen te Finsterwolde. De expositie ‘Vegan met Vrienden’ behoort bij het nieuwe gelijknamige kookboek bedacht en ontworpen door Anne van Twillert (Usquert).

- advertentie -

Anne is beeldend kunstenaar, ontwerper en actief op Instagram met haar korte filmpjes over het bereiden van vegan recepten. Ze heeft ondertussen 2 kookboeken op haar naam staan.

Aan het nieuwe kookboek ‘Vegan met Vrienden’ hebben 111 recepten- bedenkers meegewerkt en door 22 kunstenaars is het boek in beeld gebracht. In de expositie ‘Vegan met Vrienden’ is, naast een selectie werken uit het boek, meer werk te zien van deze 22 kunstenaars. Dit resulteert in een boeiende en sfeervolle tentoonstelling in galerie Bo Lumen, te Finsterwolde

Wees welkom van 11 november t/m 27 november om deze kleurrijke tentoonstelling te bezoeken. Op 12 en 13 november is Anne aanwezig in Galerie Bo Lumen. Verschillende disciplines, elk in eigen beeldtaal, zijn te zien in deze tentoonstelling. De deelnemende kunstenaars zijn:

Rosa Alp, Natalia Dolgova (Denemarken), Hans Emmelkamp, Renate Groenewoud, Rutger Hiemstra, Martin Jarrie (Frankrijk), Maike van der Kooij, Francis Killian, Huub en Adelheid Kortekaas, Carla Nederbragt, Dick Oostra, Anna van der Putte, Marieloes Reek, Erica Scheper, Carmen Schilstra, Wouter Stips, Maartje Strik, Anne van Twillert, Ati van Twillert, Bea van Twillert, Saskia Wagenvoort en Ulla-Stina Wikander (Zweden).

Uiteraard ligt het boek ter inzage en is te koop in de galerie-shop.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button