Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Debuutroman Arend Smits verkrijgbaar bij Bruna

- advertentie -

Regionaal – Binnenkort verschijnt de debuutroman van verrassend nieuw schrijftalent, Arend Smits, bij Uitgeverij Doornwater. Een intrigerend verhaal over een man die na een fikse burn-out zijn leven weer tracht op te pakken.

- advertentie -

Allart Wessels, het 52-jarige hoofdpersonage in ‘Het Tussenparadijs’, besteedt die periode aan het schrijven van een boek over zijn familie. Daarbij komt nogal wat naar boven. Een vliegramp, een weggelopen zus, een verdwenen oom. Allart is zich maar al te goed bewust van hetgeen hij met zich meedraagt. Desondanks heeft het schrijven een heilzame werking op zijn burn-out. Totdat hij verder graaft…

Van de Water en Van Doorn van Uitgeverij Doornwater onderkenden direct het schrijftalent van deze nieuwe auteur en boden hem een contract aan. Van Doorn: “Arend heeft een prachtige schrijfstijl die voortkomt uit natuurtalent. Schrijven kan je (deels) leren, maar het manuscript ‘Het Tussenparadijs’ klopte direct als een bus.” Van de Water vult aan: “Arend weet bovendien de emoties, gevoelens en gedachten van zijn personages prachtig in woorden te vatten.”

Arend Smits
Arend Smits woont inmiddels al enkele jaren met zijn gezin in Duitsland, maar komt van origine uit West-Friesland. Dat is dan ook de reden dat hij voor deze regio koos om zijn boek te lanceren.  Hoewel hijzelf geen Groninger is, heeft hij ervoor gekozen Oost-Groningen als plaats van handeling een prominente rol in het verhaal te geven.

‘Het Tussenparadijs’ is te bestellen, onder meer via www.uitgeverijdoornwater.nl. Tevens ligt het bij Boekhandel Nieborg  (Bruna) in de winkel. De prijs bedraagt € 22,95.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button