Incidenten

Forse schade na ongeval A7 Zuidbroek

- advertentie -

Zuidbroek – Hulpdiensten zijn Woensdagochtend uitgerukt voor een ernstig ongeval op de A7 ter hoogte van Zuidbroek.

- advertentie -

Op de rijrichting vanuit Winschoten richting Groningen gebeurde rond 08:55 uur een ongeval met meerdere auto’s en een vrachtwagen. De schade was Fors. Één auto zou achterop een vrachtwagen zijn gebotst, ook twee andere auto’s hebben schade, vermoedelijk na een eerder ongeval. Één persoon is overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere hulpdiensten waaronder brandweer Scheemda, politie en ambulance kwamen ter plaatse. Ter ondersteuning van het ambulance personeel was ook het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse. Zij hadden de landing ingezet  naast de snelweg op een stukje grasveld.

Rijkswaterstaat heeft samen met een aannemer de snelweg tijdelijk afgesloten voor een veilige werkomgeving voor alle hulpdiensten. Dit leidde tot enige file richting Groningen. Het verkeer kon via de af en oprit het ongeval passeren.

Bergingsbedrijf Fruitema uit Oude Pekela heeft de voertuigen geborgen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button