Op stap

Sinterklaas met veel enthousiasme welkom geheten in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Hoewel Sinterklaas al een week in het land is, was het voor de kinderen in Heiligerlee de feestelijke intocht van de goedheiligman er niet minder om. Om 13:00 uur vertrok de stoet vlakbij de basisschool en ging het door vele straten in Heiligerlee, met Sinterklaas fier te paard.

- advertentie -

Een groot aantal Pieten vergezelde de Sint door het dorp, springend, dansend en strooiden en deelden veel snoepgoed uit aan de inwoners, maar vooral aan de kinderen. Tegen twee uur ´s middags verzamelden de kinderen zich in een tent in de speeltuin en Sinterklaas vanaf een podium alles goedkeurend heeft bekeken, waarna ze allerlei spelletjes konden doen.

De vrijwilligers van de speeltuinvereniging hebben alles in goede banen geleid.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button