Algemeen

Ambulancechauffeur Jaap Mellema met pensioen!

- advertentie -

Winschoten – Vanaf 1 augustus 1977 werkte Jaap voor Personenvervoer van Dijk in Delfzijl. In augustus 2014 werden wij met Jaap in contact gebracht via een bestaande collega, een detacheringscontract bij Ambulancezorg Groningen volgde. Deze werd in oktober 2015 opgevolgd met een vast contract.

- advertentie -

Vandaag 25-11-2022 heeft Jaap zijn laatste maar feestelijke werkdag, georganiseerd door zijn collega’s. Jaap werd in alle vroegte al opgehaald met een oud ambulancevoertuig waarna hij overstapte op een versierd ambulancevoertuig. Vervolgens hebben het team en de collega’s van post Winschoten afscheid genomen van Jaap en hem uitgezwaaid.

(lees verder onder de foto)

Foto: Ambulancezorg Groningen

We bedanken Jaap voor zijn enorme inzet voor de Ambulancezorg! Jaap was tot het laatste moment altijd zeer betrokken binnen en buiten onze organisatie. Enerzijds als fijne collega en werkbegeleider, maar ook in het willen organiseren van bijvoorbeeld KRNM dagen, oefeningen met de brandweer en lezingen neurochirurgie. Wij gaan een gewaardeerde, enthousiaste en geliefde collega op het werk missen, maar wensen hem natuurlijk het allerbeste toe in goede gezondheid. Namens alle collega`s van Ambulancezorg Groningen.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button