Op stap

Marktplein bruist weer met tal van activiteiten rond het WK voetbal en met Radio NL op 23 december

- advertentie -

Winschoten – Nu het Nederlands elftal voor de WK titel nog steeds in de race zit begint het bloed bij veel supporters te borrelen. Dit merken de horecaondernemers op het Marktplein ook. Bij verschillende horecabedrijven kan men live voetbal kijken. Aanstaande zaterdag om 16:00 uur is de eerstvolgende wedstrijd tegen de USA. Er zal zaterdag dus een behoorlijke toeloop zijn bij de cafés.

- advertentie -

Lachgas
De horecabedrijven kunnen nu alvast een beetje wennen aan de tijd zonder lachgas. Per 1 januari gaat het verbod in op verkoop van lachgas in de horeca. “Het zat er natuurlijk al een hele tijd aan te komen, maar eindelijk is er duidelijkheid en niet van dat halfslachtige gedoe met gemeenteregels. Want dan krijg je situaties van de één houdt zich er wel aan en een ander niet. Nu is het voor iedereen gelijk. Voor de gasten zal het wel wennen zijn”, aldus Heiko van café Dommering. Een andere ondernemer sluit zich hierbij aan, maar geeft aan blij te zijn dat dit tijdperk ten einde is. “Veel mensen bleven door het gebruik van de ballonnen toch weg. Ik hoop dat wij weer het ouderwetse gezellige café terug krijgen, waar ik alle vertrouwen in heb”.

Moonlightshoppen
Vrijdag 23 december is het Moonlightshoppen in Winschoten met een gezellige ‘Kerstmarkt-braderie’ georganiseerd door de CityClub. Ook op het Marktplein is er dan van alles te doen in de aanloop naar Kerst. Zo komt Radio NL naar het plein van 16:00 tot 20:00 uur met optredens van verschillende artiesten met om 19:00 uur een mini-concert van Ancora.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button