Algemeen

Krijgt MFC De Hardenberg een tweede leven?

- advertentie -

Finsterwolde – In een vol sportcafé van MFC de Hardenberg heeft de stichting MFC de Hardenberg (in oprichting) gisteravond een kick off gegeven.

- advertentie -

Deze eerste informatie avond werd bijgewoond door ruim 200 inwoners van de aangrenzende dorpen. Kartrekker van het eerste uur, Andre Hateboer gaf een uiteenzetting van de afgelopen maanden.  “We willen niet langer achterom kijken, een donkere periode van het genomen besluit tot sluiting van het sportcomplex willen we afsluiten.”

“We hebben niet stilgezeten de afgelopen periode en hebben gesprekken gehad met de gemeente Oldambt en het provincie bestuur om te kijken wat onze mogelijkheden zijn.Wij zien voldoende perspectief en een enorme potentie om het sportcomplex inclusief zwembad open te houden.  Het beheer zal gebeuren onder toezicht van Stichting MFC de Hardenberg”, aldus André Hateboer.

Aankoop
Vanuit de bewoners werden gisteravond vele kritische vragen gesteld omtrent de aankoop. Deze vragen konden nog niet worden beantwoord door de Stichting in oprichting.

Over een week is een afspraak gepland met de gemeente Oldambt omtrent de verkoopvoorwaarden.  Hateboer:  “Wij zullen deze voorwaarden met onze jurist nader bekijken of op basis hiervan een doorstart gemaakt kan worden.  Maar wij hebben ook aankoopvoorwaarden”.

De stichting in oprichting bestaat op dit moment uit de volgende personen: André Hateboer, Arina Prins, Jan Kolthof, Henriëtte Sabajo, Harm-Evert Waalkens en Bouwe Siemens.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button